Thursday, March 24, 2011

Dzaed , mana kau?



DZAED,

Mana kau hilang ah? Aku rindu kau la gilaa. Aku ingat lagi, waktu kita meet kat KL tu. Kau datang kat aku masa aku kat taman tu. Then, kau belanja aku aku makan kat kedai mamak. Kau belanja aku dan kawan aku juga. HAHA. (Kawan aku tu sibuk je kan?) Tapi, sumpah best!

DZAED,

Bila last kita text eh? Aku tak ingat la. Aku rasa start form 5 kita dah jarang contact. Maybe kita masing-masing busy kan? Bodohnya aku sebab tak contact kau lama dah. Bila aku nak contact kau balik, tup-tup number kau dah tak aktif. Aku lupa kau selalu tukar number phone tapi takkan kau langsung tak ingat aku? Kita kawan baik kan? Kan, kan, kan? Aku ingat lagi kau pilih number Celcom untuk aku. Aku takkan lupa. Sekarang ni, buat pengetahuan kau, number tu dah ada kat Capital A. Aku betul-betul nak kenalkan Capital A dengan kau. Tapi, mana kau? Kat mana aku boleh jumpa kau? Kat FB? Memang tak ahh. Aku ingat lagi, kau cakap kat aku yang kau tak layan benda tu. Kau layan Youtube je, Nigahiga kau ;) Aku ingat juga kau ada kakak yang study kat UITM Arau tapi aku tak sure dah sem berapa. Kau suka sangat makan pulut ayam, makan ikan keli.

Weh gila, kau tahu tak kita ada banyak persamaan. Kau tahu kenapa? Sebab kau lahir sehari awal dari aku. Kau 7 Mei, aku 8 Mei. Sebab tu aku anggap kau abang aku, and Annie pula kakak aku. Dzaed, aku lupa nama kau bhai ==' Sumpah, aku rindu kau! Aku harap semoga takdir dapat menemukan kita lagi.




CATITAN-CATITUN ; Aku harap kau masih hidup lagi. Tu yang paling penting.




kindly leave me a comment. thank you.

1 comment:

Mayhem Bozzio said...

Holla2... Amy.. ahahahaha tah kenapa hari ni aku terdetik nk google gambar sendiri. tup2 kluaq blog ang. sorry weh terlost contact. terharu aku baca blog kau. hahaha. maklum lah, aku rasa ang pon dah lama tak bukak blog ni. weh klo ang nk carik aku kat fb, search Nick Supamida . insyaallah aku tak tuka nama.

THE MASTER

My photo
Helo peeps. I'm Amy. I'm so glad because you're willing to lay here just wanna read my silly writing. It gives me a big meaning, k? Jyeah, and I'm not a rigid blogger so I just write when I feel I have to write. People say life is so suck. Uhh, helo? Is that so? I don't think so because I think life is fair and squre. We survive the life at up and down. I'm just at this type. I just looking forward to enjoy the life. K? By the way, thanks to readers who always wanna know the story of my life. To the haters, nothing can I say because nobody perfect, aite? May GOD bless you when you spent your time here and bless me when another person be you follower ♥ Have a nice day ever. Kbye.

MY BELOVED STUDENTS