Saturday, June 2, 2012

HAPPY BIRTHDAY LOVE

HAPPY BIRTHDAY EZAD.




Hampa tu dah tua. Ceyy, bila dah tua tu, perangai pun mesti lah dah tua. Hahaha. Joking joking. Kami pun tua juga. Malah, kami laaaaagi tua dari hampa. Kekeke. Hampa call kami pukul 12 malam tu kan. Hampa dapat free call, bukan main suka hampa dapat bergayut. Pastu family hampa, cousin hampa, makngah hampa dok kacau-kacau. Kami malu. Tapi kami watlek ja. Haha. Errr sedih juga sebab tak boleh nak celebrate birthday kita sama-sama. Takpa takpa, kami balik PLKN nanti, hampa pun balik Perlis juga kan?  Okay boss, kami tunggu :D 

Kami takdak hadiah special nak bagi kat hampa. Tapi kami ada buat video kat hampa. Walaupun tak lah superb, tapi kami rasa yang ni ja yang mampu kami bagi. Oh ya, thanks untuk adik aku, Syafiq dan Mina sebab support aku. And Tasya yang bagi aku idea buat video ni. Arigatougozaimasu.


video

Gambar blur. Haa tulisan pun tak berapa nampak sangat. My mistake. Biasalah first time. Hihi.

#Ezad, thanks sebab nyanyikan lagu birthday kat kami masa hari birthday kami. Kami tak nyanyi lagi birthday kat hampa sebab kami takmau kita buat benda yang sama. Ahh tak best lah kalau macam tu kan. Spread love. Bye :)

kindly leave me a comment. thank you.

No comments:

THE MASTER

My photo
Helo peeps. I'm Amy. I'm so glad because you're willing to lay here just wanna read my silly writing. It gives me a big meaning, k? Jyeah, and I'm not a rigid blogger so I just write when I feel I have to write. People say life is so suck. Uhh, helo? Is that so? I don't think so because I think life is fair and squre. We survive the life at up and down. I'm just at this type. I just looking forward to enjoy the life. K? By the way, thanks to readers who always wanna know the story of my life. To the haters, nothing can I say because nobody perfect, aite? May GOD bless you when you spent your time here and bless me when another person be you follower ♥ Have a nice day ever. Kbye.

MY BELOVED STUDENTS