Sunday, January 23, 2011

nuffnang ohh nuffnang





semalaman aku tak tido tao tak . aku tanya ann , aku cakap kat dia yang aku nak buat nuffnang ohh . so aku pun surf laa website-website cara nak pasang nuffnang laa , apa kelebihan nuffnang laa to get more information gitchuu . and finally i did it ! you see ? heeee . neh aku bangga berkepuk-kepuk da neh . hekk .

and aku harap korang-korang yang alang-alang dah singgah blog aku neh , rajin-rajin laa gatalkan tangan sikit tuh untuk menderma kat tabung aku . bukan apa , org cakap , saling membantu tu kan amalan terpuji . tak gituu ?

*nak tau kelebihan nuffnang ? KLIK SINI
kindly leave me a comment. thank you.

2 comments:

PuanBee said...

tahniah ! hehe gud luck dgn nuff yer..klik! ada lg tak pasang kan ? elok pasang ke tiga2 iklan tu!

amy cyrus said...

thanky :D baiklahh . but yg hairannya i sendiri pun tatao yg i ada 3 iklan . hoho XD

THE MASTER

My photo
Helo peeps. I'm Amy. I'm so glad because you're willing to lay here just wanna read my silly writing. It gives me a big meaning, k? Jyeah, and I'm not a rigid blogger so I just write when I feel I have to write. People say life is so suck. Uhh, helo? Is that so? I don't think so because I think life is fair and squre. We survive the life at up and down. I'm just at this type. I just looking forward to enjoy the life. K? By the way, thanks to readers who always wanna know the story of my life. To the haters, nothing can I say because nobody perfect, aite? May GOD bless you when you spent your time here and bless me when another person be you follower ♥ Have a nice day ever. Kbye.

MY BELOVED STUDENTS