Saturday, September 1, 2012

Goodbye Perlis :'(

Assalammualaikum.


Hari ni aku dah nak pergi Johor. Doakan aku dan keluarga aku selamat tiba dan selamat sampai semula ke rumah. Banyak ke barang aku? Mak aku cakap aku bawa barang sikit ja -,-Hohoho bagi aku ini macam dah banyak ja.

hell yeah, aku tahu macam lambat ja aku bertolak ni. kawan aku ramai dah yang menuju ke universiti masing-masing. tapi aku masih di sini. macam lah aku nak pi mendaftar kat area utara juga. padahal sana tuh. dari utara ke selatan chekkk. ambil masa berapa jam perjalanan huh? watlek watkul. biasalah, aku kan gangster :')

okaylah. sampai di sini saja coretan aku. ehh chipp chupp. sebelum tu nak tanya, apa macam blog aku sekarang? cun kan? pink gitu. aku nak cakap thanks lah kat Shafiqah Rasyid. terkejut juga aku. cepat betul dia buatkan untuk aku walaupun aku tahu mungkin dia sibuk nak siapkan diri nak mendaftar ke UPSI nanti. bakal cikgu lah ni. thanks a lot babe <3

sayonaraaaaa :DD

kindly leave me a comment. thank you.

2 comments:

misluvcoklat said...

eh, baru perasan ada nama kmi dsitu.hakhak.

Yasmin Aris said...

hihi. jgn gangster sgt ye :P
Gudluck !

THE MASTER

My photo
Helo peeps. I'm Amy. I'm so glad because you're willing to lay here just wanna read my silly writing. It gives me a big meaning, k? Jyeah, and I'm not a rigid blogger so I just write when I feel I have to write. People say life is so suck. Uhh, helo? Is that so? I don't think so because I think life is fair and squre. We survive the life at up and down. I'm just at this type. I just looking forward to enjoy the life. K? By the way, thanks to readers who always wanna know the story of my life. To the haters, nothing can I say because nobody perfect, aite? May GOD bless you when you spent your time here and bless me when another person be you follower ♥ Have a nice day ever. Kbye.

MY BELOVED STUDENTS